Даровете на Земята в "Здравей, здраве!" 8

В тазгодишното осмо издание на фестивала „Здравей, Здраве!“ има много нови неща. Заниманията, които са подготвили организаторите ще са полезни и приятни за всички.

Мотото е „Даровете на Земята“, което идва от осъзнаването, че от нашата обща майка Земя получаваме много и в нея има богатство за нас, което тепърва трябва да открием с любов и внимание към планетата.

Лекциите са в тематични панели, като място за скука няма да има. Предвидени са поредица интерактивни игри и занимания, подходящи за всички възрасти.

За пръв път организаторите ще се представят в общ тематичен панел „Как живея здравето си?“, където те ще споделят своето виждане за здравословния живот.

Здравословният фестивал вече има и химн, който ще бъде промотиран в уикенда в Дома на културата в Пловдив.

Ето част от темите: “Мъдростта на ежедневието”, “Силата на билките”, “Хранене и изчистване на тялото”, “Зачатие, бременност, бебе”, “Ритъм и музика”, “Медитативни практики”.

Изложението на здравословни продукти е позиционирано на третия етаж и ще е обособено в своя собствена ниша, там където ще е удобно и на изложителите и на посетителите да обменят информация.

Така Лазаровден и Цветница ще бъдат най-слънчевите и най-веселите пролетни дни този април, обещават организаторите Мариана Стракова и Живко Стоилов, а входът е безплатен!

Още за "Здравей, здраве!" 8 чуйте от аудиото