Пролетно пробуждане в Уикенд на промяната 4

„Във всеки човек се крие спящ великан. Когато великанът се пробуди, се случват чудеса“, казва Фредерик Фауст. В началото на най-чаровния сезон – Пролетта идва и четвъртото издание на Уикенд на ПРОМЯНАТА под надслов „Пролетно пробуждане“, който ще се състои на 18 и 19 март 2017 г. в приятното и уютно пространство на Пловдивски Културен Институт.

Пролетта е време за пробуждане, обновление, презареждане и ново начало! Носи промяна, нови надежди и възможности да проявим и изразим навън своите светли пориви, мисли и стремежи.

В духовно отношение пролетта е символ на прехода от покоя, неподвижността, тъмнината, студенината и вглъбеността на ин-енергията към активността, движението, светлината, топлината и отвореността на ян-енергията. Това е времето, в което се отваряме и обръщаме навън за по-динамични дейности в живота си и за подновяване на връзката и контакта ни с природата и хората около нас.

На прага на пробуждащата се природа в рамките на два дни отново ще се съберат на едно място вдъхновяващи лектори, треньори, психолози, експерти по хранене, холистични консултанти, терапевти, мотиватори, които ще споделят полезни съвети, напътствия, знания и личен опит.

Програмата предвижда безплатни арт работилници, класове, сесии за децата в удобство и на родителите, които да получат спокоен достъп до важна и полезна информация.

Още за Уикендът на Промяната разказва директорът на Пловдивския културен институт Мариана Стракова