ARC ACADEMY е образователна платформа за бъдещи създатели

ARC ACADEMY е образователна платформа за бъдещи създатели. Помага студентите да развият креативния си потенциал, за да започнат работа в сферата на digital arts fundamentals, game, branding, film и space design. Платформата дава приложими знания и ценни професионални контакти.

В ARC Academy студентите ще научат най-важното за гейминга, изграждане на брандове, създаване на филми и пространствен дизайн. Обучението ще се състои в София Тех Парк. 

Навлизаме в дигиталното изкуство с аниматорът работил за "Дисни" и "Пиксар" Антони Христов и Mилин Джалалиев, който е изпълнителен директор на комуникационния клъстър в Publicis One, включващ брандовете Saatchi&Saatchi, Publicis, MSL, BrandWorks.

Антони Христов e работил в Холивуд над 30 години, последните 18 от които, като художествен директор в Pixar. Неговия опит като преподавател се състои от 12 години вечерно преподаване в AAU (Academy of Art San Francisco) и 8 години в CCA (California College of the Arts).

Тази програма дава шанс за реализация, насоки и подпомагане. Целта е да се даде начален тласък на младите, които да навлезнат в индустрията.

Чуйте повече от Антони Христов и Mилин Джалалиев: