Влади Владимиров

Здравейте, аз съм Влади Владимиров. Работя в Дарик Кюстендил вече 12 години, кога отминаха - не знам! 12 динамични и много интересни, и, да не забравя, много полезни години.
Моето хоби или втора професия - съдия по футбол. В момента съм асистент в „Б” професионална футболна група, със стаж и в „А” група. Кариерата ми по футболните терени започна през 1996 г. Вече бях приет студент в ВИХВП-Пловдив.
Завърших като инженер-технолог по обществено хранене с допълнителна квалификация по педагогика и се завърнах в родния град. От Дарик Кюстендил бе обявен конкурс за спортен репортер и аз се явих, спечелих го… и така от 27 септември се трудя за каузата Дарик радио. Не съжалявам!
Спортът не остана моя единствен ресор, но всяка сутрин в ефира на Дарик има спортни новини, а всеки понеделник и петък правя спортното предаване „На старт”. Е, правил съм репортажи за висящ на клоните на едно дърво сутиен, за убийството в черешовата градина над село Шишковци, за пожари, пленери и за… Отразявал съм няколко предизборни кампании.
Дарик ми осигури десетки срещи с интересни хора, посещение в щаб квартирата на НАТО в Брюксел и срещата на върха на алианса в Букурещ.

Списък с аудио