Цецка Бачкова от Демократична България в "Седмицата"

В месеца на предизборна кампания за парламентарните избори, които ще се състоят на 4 април 2021 година в предаването "Седмацата" ще чуете позиции на политически партии и коалиции, с които има сключени договори за предоставяне на програмно време за отразяване на предизборната кампания. 

Участието в обзорното предаване “Седмицата" на Дарик е безплатно, участията в тези предавания не влизат в програмното време за предизборната кампания в националния ефир на Дарик, което е предоставено със съответните договори, които използваме само като критерии кои от регистрираните 30 партии и коалиции да участват. 

В рамките на “Седмицата" на Дарик ние ще излъчим няколко тематични предавания, а днешното е под мотото “Българското семейство” - и в него ще чуем позиции на представители на партиите и коалициите по теми, свързани с вътрешна политика, образование, икономика и здравеопазване.

Всяко предаване до изборите е с конкретна тема и с 21 въпроса по нея, идентични за всеки участник.

Всеки представител на партия или коалиция ще разполага с около 25 минути, в рамките на които ще има възможност да отговори на въпросните 21 идентични, за всеки участник въпроса, по вече обявената тема. За условен ред ще използваме номер на бюлетината, избран от ЦИК в жребия на поредните номера на партиите и коалициите в бюлетината, с която ще гласуваме на 4 април.

Цецка Бачкова е зам. Председател на ДСБ, втора в листата в 24 МИР - София на  Коалиция “Демократична България - обединение”, пред слушателите на Дарик.

Чуйте всички теми в разговора: