Д-р Врабевски: Имунитетът работи при полезните индивиди. Време е за истинските творци

Хора, които са намерили своята формула на полезност, своята мисия да помагат на другите, включително и чрез талантите си, не могат да се отчаят никога. Всяка молекула енергия трябва да се влага в нещо полезно, независимо от условията, при които сме поставени. Не е необходимо човек да е гений, за да бъде полезен. Мнението е на българския бизнесмен, филантроп и меценат Д-р Милен Врабевски. 

Имунитетът работи при полезните индивиди, категоричен е той. За творците и хората, които са намерили своето призвание, това е  моментът, в който имат време да се свържат с божественото.

С това послание се обърна създателят на интернационалната група Intelligent Music Project (IMP) д-р Милен Врабевски към хората, които по време на пандемията се чувстват несигурни и се оставят по течението на бездействието. Отправяме го на днешния 11 май - датата, на която по стар стил се чества Денят на българската култура.

Научноизследователски екип на фондацията на Врабевски "Българска памет“ участва и в разработката на ваксина за COVID-19. Според д-р Врабевски оптимистичните прогнози за успешна реализация на такава ваксина са най-рано в началото на 2021 г.

Наред с всичките си паралелни бизнеси, носителят на приза Мъж на годината 2019,  не спира да изпраща дарения за лекарите на първа линия, включително и за общините в Северна Македония и Албания, където има големи български общности.

Дарения на Д-р Врабевски стигат трудно до лекарите в Северна Македония

Паралелно с това Д-р Врабевски подготвя и нов албум, а утре феновете на IMProject могат да очакват специалния онлайн концерт. Той ще се излъчва във Фейсбук на 12 май на страницата на IMProject, както и в още две платформи, като в пърформънса ще участват и някои от най-добрите български музиканти. 

Голямото завръщане на “Intelligent Music Project” с онлайн концерт на 12-ти май

За слушателите на Дарик, които искат да се присъединят към първия онлайн концерт на “Intelligent Music Project”. Той ще се излъчва на живо на 12-ти май, от Фейсбук страницата на “Intelligent Music Project” и студио “JENG”.

Концертът е от затворен тип и ще се осъществи при минимален брой технически лица и при спазване на всички норми за дезинфекция и дистанция, наложени от извънредното положение. Достъпът до събитието е абсолютно безплатен. Всеки, желаещ да подкрепи “Intelligent Music Project”, може да го направи, закупувайки виртуален билет в три ценови категории от платформата URBO- символичен, стандартен и ВИП, придружени с подарък диск.