Дарик Кюстендил

Регионалната станция в Кюстендил стартира на 16 октомври 1995 г.

От тогава на 100,6 FM слушате Дарик радио Кюстендил.

На 16 октомври 1995 година собственикът Радосвет Радев откри третата радиостанция на Дарик в страната - тази в Кюстендил, след Добрич и Враца.

Първият глас в ефира е на Пролет Велкова, която представя и първия екип.

През всичките тези години на взаимно доверие, ние имаме една цел - Вие да сте първи и добре информирани за случващото се в региона.

Дарик Кюстендил стои зад инициативата „Спортист на Кюстендил”, която се провежда с помощта на община Кюстендил.

Стремежът ни да ви осигуряваме първи информация се реализира и на страницата Кюстендил на DarikNews.bg. Новини, снимки от мястото на събитието, коментари, интервюта, анализи, любопитна информация, а вече и видео, това предлага сайтът. Благодарим за доверието и за това, че сме предпочитаното място, от което намират информация, на всички наши читатели от целия свят. Кюстендилската страница е на първо място по импресии и визити в сайта DarikNews.bg.

От 2015 година ще можете да ни слушате и да четете новините от Кюстендил и на обновения сайт на Дарик радио - www.darikradio.bg

Всеки делничен ден сме заедно в ефир от 10.00 до 12.00 ч.  Регионалната програма на Дарик радио за Югозападна България в момента се излъчва за района на Кюстендил на 100.6Mhz, Благоевград на 107.2Mhz, Кресна на 96.2 Mhz, Сандански на 87.9  Mhz, Гоце Делчев  на 106.2 Mhz, Петрич  на 98.8 Mhz, Банско и Разлог  на 90.6 Mhz.

 

Списък с аудио