Ефбет твори 30 години история - как ще го отпразнуват?

| Събития

През 1990 година Стефан Найденов и неговите синове – Боян и Цветомир – отварят първата наземна зала за спортни залози у нас. Това се случва в небезизвестното култово столично кафене Колумбия, което от този ден нататък получава статута на първия Еврофутбол пункт. Едва ли тогава, когато залагащите са знаели само 1x2 пазара, са предполагали, че 30 години по-късно Стефан Найденов и синовете му, Боян и Цветомир, ще станат за пример как се прави бизнес у нас и то бизнес, който е изглеждал екзотично и непознато за родната действителност. Щастието не се усмихва на efbet. Истината е, че семейството работи здраво и упорито за всеки свой успех – от създаването на първия онлайн сайт у нас, през получаването на международен лиценз от Малта, отварянето на секция с казино игри с реални пари до момента, когато могат да си позволят да раздават хиляди левове като парични награди, какъвто е и ефбет бонусът, посветен на 30-годишнината от създаването на бранда. 

Това е повече от спортен бранд. Това е повече и от бранд, обединяващ залагащите у нас. Защото в момента, Ефбет оперира не само в България, но в цели 6 европейски пазари, а освен това разполага с мрежа от 50 игрални зали. По неофициални данни спортният оператор обслужва многочислена клиентска база от над 500 хиляди души. И както се досещате, това не са само българи, а в болшинството са европейски играчи, търсещи модерна платформа за залози, комбинираща изобилие от пазари, голям брой спортни дисциплини, пълен обхват на всички събития в топ спортовете като футбол, волейбол, тенис, хокей и други. Всичко това Ефбет е го предоставя свободно с единственото изискване за бърза и лесна регистрация, която разбира се, е напълно безплатна. С нея играчите получават достъп до множество висококачествени услуги, възможност за мобилна игра, включително и от мобилно приложение и не на последно място куп бонус. 

Рождения ден на Ефбет – истински празник с бонуси, награди и нови зали

Ето така, първият спортен букмейкър у нас ще отпразнува своята 30-годишнина. За да бъде в тон с числото, компанията предоставя на всички свои бъдещи и настоящи клиенти допълнителен бонус от 30%. 

Това, естествено, не е всичко. Защото от Ефбет обичат нещата да се случват бързо и динамично, а нововъведенията да са по много. Специално по случай празника си компанията предвижда и раздаване на допълнителни парични награди. Става въпрос за кампанията „над 1 милион и 200 хиляди лева“. Това е специална бонус игра, която на случаен принцип ще раздава сумата на късметлии всеки месец. 

За рождения си ден от Ефбет предвиждат и допълнителни 200 награди. Те са разпределени за целия пролетен сезон, когато компанията и навършва своите 30 години, и ще се раздават ежедневно. Става дума за цели 9 печалби от по 1000 лева, 12 печалби от по 500 лева, 39 печалби от по 300 лева, 156 печалби от по 100 лева, тоест на седмица Ефбет ще даде близо 43 хиляди лева кеш награди на своите верни почитатели. 

Празникът на Ефбет е допълнен и с отварянето на поредната им зала. Тя е малко по-специална, защото е на ключова позиция за забавления у нас. Става дума за новата зала в Несебър, като веднага след нея предстои и отваряне на нов обект в Плевен.