Епизод 21: Абсолютната нула. Новото начало!

Живеем в исторически дни на едно ново начало - в това днес сме убедени всички. В разгара на епидемията, излъчването на аудиосериалът „Моите 10 минути“ започна с идеята, че е дошло време за рестарт.

Рестартът днес е на всички нива и във всички аспекти от живота – вътре в нас и извън нас. 

И за да създадем нова история, трябва да излезем от старата, особено ако има нещо, което ни дърпа назад. Няма как да правим положителни избори в живота си, без среда, която прави тези избори лесни, естествени и приятни. Затова, може би е време да изчистим всичко токсично от живота си. Трансформиращото време изисква търпение и дори да има препятствия – те вероятно са нещо необходимо, което е дошло, за да коригира движението ни в правилната посока по пътя към целта ни.

Важното е да не забравяме, че притежаваме всичко, от което се нуждаем, за да направим и отстояваме това,  което искаме и за което още мечтаем.

Как да изчистим ума си от всичко ненужно и в същото време да го оставим адаптивен и осъзнато буден за важните неща – търсим отговорите заедно в последния 21-ви епизод от този сезон на „Моите 10 минути“ (визуализиран с авторски фотографии на Христо Крачлово от Шри Ланка).

 

Първият сезон на „Моите 10 минути“ се излъчи със специалното участие на холистичния терапевт и преподавател Аида Марковска и Д-р Милен Врабевски. Аудиосериалът бе записан по идея на Лалка Златанова и с музиката на пловдивския композитор Стоиц Гъдев. Всички 21 серии са визуализирани с авторските фотографии на Христо Крачолов. Музикален редактор на продукцията е Петър Тодоров, видео стрийминг Чарли Варийски. Може да гледате на darikradio.bg и в каналите на Дарик в youtube.com