Георги Стоянов за земеделците и плащанията по Кампания 2020

„Земеделските стопани, кандидатстващи по схемите за директни плащания на земеделски площи в Кампания 2020 в условията на извънредно положение, могат да са напълно спокойни. „Гебо Консултинг“ работи съвместно Общинските служби по земеделие и земеделските стопани, така че всички процедури да бъдат изпълнени лесно и в срок“. Това заяви в ефира на Дарик, Георги Стоянов – управител на дружеството, което работи на територията на цялата страна.

По думите му, притесненията на земеделците в момента са свързани с по-различните дистанционни условия за работа, заради COVID 19. „Гебо Консултинг“ поема ангажимента по подготвяне на документация, очертаване на парцелите и дейностите по регистрацията в СЕУ, вместо тях.

„Да извършим всичко прецизно, в срок, съобразено с изискванията и очакванията на земеделците, спазвайки процедурите за работа в условията на COVID 19, е част от нашата дългогодишна работа. Eкспертният ни екип работи така, че да отговори на индивидуалните изисквания и възможности на клиентите ни и да им спести време, нерви и лутане. Целта ни като посредник в тази ситуация е да гарантираме ограничаването на контакти с външни лица. Клиентите ни да са в безопасност, но по никакъв начин да не бъдат ощетени“, допълни Стоянов.

На базата на опита си и на дългосрочните клиенти, той категоричен, че работата с „Гебо Консултинг“ е сигурният вариант за успешна Кампания 2020.  „Усложнената епидемична обстановка в страната, наложи използването на Системата за електронно управление на ДФ „Земеделие“ от земеделските стопани. Ние имаме пакет от услуги, с които да сме максимално ефективно за клиентите си в тази ситуация като сме осигурили и техническо обезпечаване“, поясни още управителят на дружеството. Пакетът включва регистрация в СЕУ, попълване на заявленията в СЕУ и пререгистрацията им по реда на Наредба 3 от 1999 г.

Георги Стоянов призова земеделците, желаещи да се възползват от съдействието на „Гебо Консултинг“ да им пишат на geboconsunlting@gmail.com, с цел изготвянето на график или да се възползват от възможността за директно запитване във фейсбук страницата Гебо Консултинг, като и на телефон 0899 853 953.

Повече по темата, чуйте в звуковия файл: