„Готви умно“ - изкуство в кухнята

„Качеството на живот не се определя от това каква кола караме или колко скъпи дрехи си купуваме, а от ДРЕБНИТЕ НЕЩА като това какво слагаме всеки ден на масата си, от това как и с какво се храним, ние и нашите деца.“.

Предстои изкусителен разговор, а на Драгомир Симеонов му потекоха лигите. Стомахът му „ръмжи“. Като любител на книгите и храната той държи в ръцете си „Готви умно“. Авторите зад кухнята са Десислава Георгиева и Стоян Георгиев.

Готвенето без стрес може да те изчисти от гаден ден и да те остави да твориш. Зад това стоят няколко неща. Да си добре подготвен. Много е важно как се отнасяш с продуктите и да не ги пилееш.

В "Готви умно" сме ви подготвили близо 150 рецепти, в които съчетаваме класически готварски техники с модерни технологии. Включените рецепти са част от нашата диета – стремим се да се храним разнообразно и непрекъснато търсим нови и качествени продукти и подправки. 

В книгата сме събрали рецепти от цял свят, които сме адаптирали и пречупили през нашата призма. Има и наши рецепти, които са ни впечатлили в дните, в които импровизираме и правим експерименти.

В книгата намериха място и ястия, които сме приготвяли за наши клиенти и които според нас си заслужава да стигнат до повече хора заради доброто съчетание на продукти и текстури и заради добрия краен резултат. 

Опитахме се да направим книга, която може да ви бъде полезна през всеки ден от годината и да ви даде решение, когато се чудите какво да хапнете. Това е книга за готвещи хора с добри познания и умения в кухнята.

Тя обаче е и за тези, които сега започват своето кулинарно приключение и искат да научат нови, полезни неща за приготвянето на храна, за съчетанията, както и за добрия вкус, в буквалния и преносния смисъл. 

Рецептите в книгата са базирани само и единствено на нашите вкус, небце и виждане за съвременното хранене. Ще бъде страхотно дори ако 100 души се вдъхновят от книгата и си харесат по 1 рецепта, която да приготвят.

Книгата можете да поръчате от ТУК.