Марина Кисьова де Хеус в "40 до 40"

Продължаваме с проекта "40 до 40". Днес ви представяме Марина Кисьова де Хеус.

Тя се завръща да живее в България, след като години наред следва в Ирландия и Холандия. Регистрира Фондация ''Екатерина Каравелова'' движена от вярата, че България има нужда от повече уверени в способностите си жени. През юни 2018г. стартира формата

"ТЯ в Пловдив", на който в едно много уютно местенце в Пловдив, наречено Отсреща, кани две местни жени, които всеки ден правят невероятни неща, но не са известни.

Форматът става регулярен и се случва еднократно всеки месец. Две различни жени, които споделят историите си, вдъхват увереност на други жени да преследват целите си, докато в същото време получават заслужено признание. След като "ТЯ в Пловдив" бързо става популярно събитие и с всеки изминал месец привлича все повече публика, през октомври стартира същия формат на "ТЯ в ..." този път във Варна. Срещите и в двата града са толкова впечатляващи, че създават една малка, но разрастваща се, общност на жени, които вдъхновяват жени, които стават вдъхновителки!

Около събитията "ТЯ в Пловдив" и "ТЯ във Варна" се раждат малки местни инициативи, колективи и приятелства, от които явно местната жена има нужда, а вече има и увереността да дава идеи, да изразява мнение и да ги сбъдва!

Чуйте: