Множество събития за третия рожден ден на Пловдивски културен институт

Над 50 безплатни събития очакват пловдивчани по случай Третия рожден ден на най-големия събитиен център в града - Пловдивски Културен Институт. Празничната седмица е наситена с богато разнообразие от отворени класове, детски творилници, интересни уъркшопи, полезни лекции и целодневна танцова фиеста.

Всички желаещи имат възможност да се включат в част от редовните занимания по Зумба, Народни и Модерни танци, Съвременен танц, Класически балет, Аеробика, Бойни изкуства, Йога практики и др. напълно безплатно. 

Истински празник с интересна програма очаква деца и родители на 10 февруари. „Приказна събота за деца и родители“ ще насити пространството на Пловдивски Културен Институт с отворени детски творилници, уъркшопи за малки и големи и полезни лекции за родителите, подготвени от най-добрите професионалисти в областта на детското възпитание. 

 „Вълнуващо е да се преоткриваме и споделяме заедно, затова и ще приключим съботния ден с обща практична сесия, в която ще срещнем едновременно деца и родители и под менторството на опитен психолог да се опитаме да видим и осмислим детските преживявания“, разказа директорът на събитийния център, Марияна Стракова.

Истинска танцова фиеста ще сътворят гост-треньори и преподаватели от екипа на културния институт в неделния ден на 11 февруари. Всички със страст към музиката, танците и здравословния живот ще имат възможност да се докоснат до неверятни професионалисти и истински лидери по Зумба, Пилатес, Съвременен танц и Хип-хоп.

Да ценим и споделяме изкуството и творчеството, да се развиваме и подобряваме качеството на живота си ЗАЕДНО за нас е мисия и цел, която ще продължим да следваме!“, призна още в студиото на Дарик Марияна Стракова.

още чуйте от интервюто в аудиото