Най-добрата българска фирма в конкурса на Fibank

Изпълнителният директор на Fibank Чавдар Златев и представителите на фирмите Ния Йотова от "Мобайл Системс" и Симона Сребранова, управител на "Симонас Кардс" са в студиото за да запознаят слушателите за конкурса "Най-добра българска фирма" и как се постига успех сред такава голяма конкуренция.

Тенденцията е да има всяка година повече участници, посочи Чавдар Златев, като например тази година има около 300 участника.

„Мобайл Системс“ ООД спечели наградата на публиката чрез онлайн гласуване. Компанията е на пазара за разработка на софтуерни приложения от 2001 г., а основният продукт на фирмата - OfficeSuite, се ползва от над 300 млн. потребители по цял свят.
 
Призът „Най-успешна българка в бизнеса“, с който организаторите от Първа инвестиционна банка от миналата година стимулират жените предприемачи у нас, отиде при Симона Сребранова – управител на „Симонас Кардс“ ЕООД, водещ производител на идентификационни, банкови и гифт карти.
 
Първа награда за „Средна и голяма фирма“ спечели „Прогрес“ АД – фирма със 100-годишна история в производството на висококачествени технически отливки от чугун. „Велпа“ ЕООД - производител на велпапе и опаковки, зае второто място в категорията. „Радиком“ ЕООД, които произвеждат подправки, нишестета, зърнени закуски и готови хранителни смеси, са трети в надпреварата. 
 
Призът за най-добра компания в категория „Микро и малка фирма“ отиде при троянската мебелна фабрика „Гадевски“ ООД, която има дългогодишен опит в производството на маси и столове от масивна дървесина и изнася за цяла Европа.

Чуйте подробностите за конкурса: