Новините в 10:35 - Търсят "Учителят, който обича всички"

Започва националното търсене на Учителят, който обича всички. По случай Дните на приобщаването през 2017-та г. Център за приобщаващо образование и блогърът Крис Захариев канят ученици от цялата страна да направят нещо незабравимо за един свой преподавател. За да се включи в кампанията, всеки клас трябва да избере един учител и тайно от него да планира и осъществи изненада, която да го зарадва и вдъхнови. Изпълнението на изненадата трябва да се заснеме във видео с дължина до 3 минути.

Подпийнала компания изпотроши такси, след като шофьорът отказал да ги качи в автомобила си. Инцидентът е станал снощи около 22:00 ч. на ул. „Наталия“ в Смолян. Таксиметровият шофьор се отзовал на поръчка, пристигайки на въпросният адрес с „Шкода“-та си, той заварил шестима човека, които били солидно почерпени. Те поискали да бъдат качени в таксиметровият автомобил, но шофьорът отказал, като им обяснил, че няма как да претовари колата. В този момент, компанията се разгневила и започнала да удря по жълтото возило и да вдига скандал.

Изложба, посветена на 160 години от рождението на княз Александър I, ще бъде открита днес на пл. „Централен” в Пловдив. Първият държавен глава на възкръсналата след 500 години робство българска държава се възкачва на престола през 1879 година едва 22-годишен.

още по тези новини чуйте в аудиото