Проект "40 до 40", сезон 6 започва!

На 21.01.19 започват публичните номинации в последния, сезон 6 на проекта на Дарик радио – „40 до 40“

Повече от месец, до 10.03, платформата за гласуване ще събира вашите предложения за  млади, успешни българи до 40 години, чиято история си струва да бъде разказана. 

Условието е – да бъдат предлагани личности, които нямат медийна слава, но работят упорито, с идеи и сърце, за благото на България. Личности от сферата на бизнеса, науката, образованието, медицината, социалното предприемачество, IT, спорта и др., чиято визия и дела променят към по-добро нашата среда на живот.

Колко кандидати ще бъдат оценявани от журито, за да избере 40?  

Според предварителните критерии, на които трябва да отговарят номинираните, ще бъдат селектирани 100 личности. След това на специално събитие журито ще определи кои от тях влизат в Топ 40.

Кога ще бъдат обявени резултатите?  

В началото на април 2019 ще бъдат обявени отличените 40 личности в шестото издание на проекта. В продължение на един месец всеки от тях ще бъде представян, чрез специално радио интервю, статия, видео послание и в социалните мрежи на проекта.

В края на май 2019 година ще се състои нестандартно като формат събитие и официална церемония в чест на новите "40 до 40".