Владимир Павлов: Бургазлии работят за смет

"22,76% от приходите на бургазлии отиват за сметопочистване. За сравнение едва 0,6% са заложени за здраве. Чудно ми е как настоящите и кандидат управниците на града биха коментирали тези данни. Приех да се кандидатирам за кмет на Бургас, защото мисля, че е време да има повече прозрачност в администрацията и значително облекчение на местните налози за гражданите и бизнеса. Това не е популизъм, защото реално изчисленията показват, че точно при тези две действия, Бургас може да се развива в добра посока." 

Това каза кандидатът за кмет на Бургас от ПП "Възраждане" - Владимир Павлов.Той е високообразован, баща на четири деца, с управленски опит и стаж в бизнеса.

Според Владимир Павлов, Бургас е град, който има добрата визия и инфраструктура, но липсват инвеститори, стимули, които да задържат младите хора, а за възрастните да се полагат достатъчно грижи. Социалните и икономически пропуски, по думите му могат да бъдат не само компенсирани, но и добре развити, така че в следващите години да работят в полза на гражданите. 

 

"Много важна стъпка към всичко това е прозрачността в работата на администрацията, хората ми споделят, че това за тях се явява сериозен проблем. Гражданите играят само косвена роля в управлението, а най-важно е да се вслушаме в тяхното мнение и нужди. Те трябва да влязат реално в него. Нужно е като част от пряката демокрация да има референдуми по важните за града въпроси. Всичко това е част от моята програма за развитие на града", поясни Павлов. 

За сметопочистването и хората на Бургас, за акцентите в програмата на Владимир Павлов и за стъпките към по-лесен живот за гражданите, чуйте повече в звуковия файл:

 

Можете да подкрепите Владимир Павлов с бюлетина номер 48.