Запознайте се с момчето, което чува всичко!

Неочаквано се появи възможността това да бъде годината на голямото четене. Книгите винаги предлагат великолепна компания. Ние с Благой Иванов продължаваме да ви даваме добри предложения, сред които „Момчето, което чуваше всичко“ от Робърт МакКамън.

Сантиментална и интимна книга. Минималистична история, която се развива през 30-те години на миналия век в САЩ. Пресъздава нажежените разделения и периода на сериозни предрасъдъци. Епохата е пресъздадена виртуозно и голяма доза автентизъм. Хората, подобно на сегашното положение са били под апокалиптично и екзистенциално състояние. 

Расовата тема е много сериозно засегната. МакКамън отделя много време на персонажите. Главният герой Къртис е символ на неоправданите. Герой и мъченик по неволя. Всеки може да припознае действителността.

Авторът на шедьоврите „Лебедова песен“, „Момчешки живот“ и „Границата“ се завръща с нов неустоим бестселър, който ви среща с достоверни герои в една взривоопасна смес от криминални загадки и свръхестествена фантастика, а напрегнатият финал, с главоломното си темпо, няма да ви позволи да си поемете дъх до самия край!

Чуйте повече от момчетата, които чуват всичко Драго и Благо: